Български  ENGLISH  SPANISH

Покупки
Потвърждение

Поръчани документи:
Пакети/Документи: 0    Крайна цена: BGN 0.00 

Обадете се на +359 898 741 240 или влезте тук за повече информация.За нас


Ние сме екип от опитни юристи и се стремим да предлагаме комплексно правно обслужване и работим успешно с български и чуждестранни граждани, като осъществяваме дейността си със свободно ползване освен на български и на английски език при кореспонденция и изготвянето на документация.

Ние сме специализирани в:

- регистрацията, вписване на промени в обстоятелставата и ликвидация на търговски дружества, както и регистрация, пререгистрация, вписване на промени в обстоятелствата и заличаване на ЕТ по Закона за търговския регистър;
- регистрация на сдружения и фондации;
- воденето на преговори и сключването на Предварителни и окончателни договори при всякакъв вид сделки с недвижими имоти;
- подготовка и провеждане на тръжни документи и процедури, сключване на договори, подготовка на оферти за участие в търгове;
- писмени и устни консултации по вещноправни въпроси при придобиване или отчуждаване на всякакъв вид недвижимо имущество;
- юридически съвети във връзка с всички документи, необходими за успешното приключване на сделката, както и водене или съдействие при провеждането на преговори;
- изготвяне и преглеждане на проектодокументацията при придобиване на имот или вещни права върху имот;
- съдействие при заличаване на вещни тежести - възбрани, ипотеки и други;
- правна помощ и съвети при набавяне на необходимите за сделкта документи;
- изготвяне на предварителни и окончателни договори, нотариални актове и други документи;
- правна помощ и съвети при осъществяване на необходимите процедури след изготвянето на нотариалния акт - процедури пред Агенцията по вписванията и други държавни и общински органи

С цел да спестим голяма част от Вашето време и пари за държавни такси, Ви предлагаме да подадем документите Ви с електронен подпис.

Също така ние Ви предоставяме възможността да регистрирате или да извършите промени в обстоятелствата на Вашата фирма сами! ПредлагамеВи пакети, които включват всички необходими документи и заявления за регистрация на ЕТ, ЕООД, ООД, както и за промени в обстоятелствата на вече регистрирани фирми в Търговски регистър към Агенция по вписванията. Включените в пакетите документи са изготвени от юристи с богат опит в Търговското право, което Ви гарантира безпроблемна регистрация или промяна на Вашето ЕТ или Вашето Дружество!

Работим в тясно сътрудничество с преводаческа агенция E-lingua - в случай че документите ви са попълнени и издадени на чужд език или искате да ги преведете на чужд език ние ще ви осигурим и тази услуга.

Нашият партньор Expedize Ltd. е консултантска компания осигуряваща професионален проджект мениджмънт в сферата на еврофондовете и е насочена към постигането на резултати, чрез ефективно управление на проекти през целият им жизнен цикъл - от момента на възникване на идеята до отчитането на проекта.

Ние сме Вашият надежден партньор при получаване на пълната гама от правни и консултантски услуги на достъпни цени.

 

 

Вашите въпроси
Здравейте,
работя със сдружение, регистрирано по ЗЮЛНЦ.Разрешено ли е от закона регистриране на ЕООД по ТЗ с основен капитал, капитала на сдружението?
[ Виж отговора ]
Здравейте,ще взимам заведение под наем и трябва да си открия фирма,ако е възможно да ми кажете каква фирма трябва да открия, и какво по-точно трябва да се направи,най-общо!? Благодаря предварително! [ Виж отговора ]
Здравейте!
Имам няколко въпроса относно фирма ЕТ
Фирмата е регистрирана на името на съпругът ми и от няколко години няма дейност, въпросите са следните.
1 Тъй като искам аз да стана собственик на фирмата и да започна дейност как би могло да се случи това:
- като той ми я дари
- като ми я продаде
Кой от двата варианта ми препоръчвате и как става това документално и кой вариант е свързан с по-малко разходи.
2.Необходимо ли е да се смени името на фирмата?
3.Нови разрешителни трябва ли да се вадят и изобщо какво ново трябва да се направи?
Благодаря предварително за отговора!!!
[ Виж отговора ]
Със съпругът ми се разделяме по взаимно съгласие. Аз подписах документа, изготвен от адвокатът му, в който беше отбелязано, че никоя от страните няма никакви претенции за движимо и недвижимо имущество. Деца нямаме, а имуществото, което всеки от нас притежава е придобито преди брака. Подадена беше молба и назначено дело. От адвокатката, наета от съпругът ми, беше поискано да представя удостоверение за родствени връзки. На въпросът ми към нея за какво е този документ, тя отговори, че се изисква от съдебният състав още преди първото разглеждане по делото.
Въпросът ми към Вас е: Имат ли право да искат от мен това удостоверение и трябва ли да го представя преди да е започнало делото?
Благодаря Ви предварително за отговора.
[ Виж отговора ]
Починалият ми дядо е оставил 4-ма наследника на регулиран имот – селищно образувание, който е възможно делим на 4 реални дяла.След смъртта на 4-мата наследника на дядо ми на този парцел остават наследници техните деца – 7 съделители.Единият от съделителте има квота равностойна по площ на единия от дяловете, а всеки един от останалите съделители има два пъти по-малка квота.Не е възможна доброволна делба.
Моля да ми отговорите може ли да се осъществи чрез съдебна делба разделяне на имота на дядо ми и на какъв дял има право всеки един от съделителите?
Има ли право съделителят ,който има квота равностойна по площ на единия от дяловете да поиска реален дял и как може да се разпредели остатъка от имота между останалите съделители, при положение,че площта, отговаряща на квотата на всеки един от тях е по-малка от площта на всеки един от 4-те дяла?
Има ли право всеки един от съделителите да получи реален дял, при положение,че реалните дялове, определени чрез техническа експертиза са 4,?
Възможно ли е съделителят ,който има квота равностойна по площ на единия от дяловете да поиска този дял да му бъде предоставен от съда като негова изключителна реална собственост , при положение,че всички останали съделители имат двойно по-малки квоти и по какъв начин може да стане това?
[ Виж отговора ]
Зравейте,моля за съвет как да открия моят вуйчо-не зная къде живее ,може вече да починал,а е наследник на земеделски земи на дядо ни ,който е вече покойник.Става въпрос за подялба на земеделски земи-има ли начин в този случай.Благодаря предварително. [ Виж отговора ]
Попаднах случайно на Вашия сайт. Може да не прочетете писмото ми, но имам нужда да кажа за това, което ми се случи на човек, който може да ми даде правен съвет.
Преди 2 седмици кандидатствах за свободно работно място, обявено в интернет, от фима с претенции за водеща в своята област не само в България, но и в страни от ЕС, Близкия Изток и Америка. След 2 дни бях поканена на интервю и след още 2 дни на второ - "доуточняващо" интервю. След уточнение на заплащане, работно време, почивни дни, отпуски и всички права и задължения на служителите във фирмата и моето съгласие да започна работа веднага, се разбрахме с Експерта по побор на персонала да се обадя след като съм готова с необходимите за започване на работа документи. Бях представена и на част от "бъдещите ми колеги". След 2-дневно "търчане" по болници (за медицинско), съдилища (за свидетелство за съдимост), бивши работодатели ( за какви ли не справки и документи); се обадих на 1 от посочените телефонни номера за връзка . Експерта ми обясни, ,че в момента се провежда събрание за преструктуриране на дейностите във фирмата и ще ми се обади допълнително. На следващия ден ми се обади и каза, че поради световната финансова криза шефовете спират всички назначения. Извини се, че са ме подвели и се надявял бързо да намеря подходяща работа и т.н.
Въпросът ми е:
Има ли някакви права Българския гражданин при такива случаи? Нормално ли е в една правова държава хората да се разиграват, а фирмите (шефовете) да нехаят за причинените неудобства (загуба на време и излишни разходи)?

Предварително благодаря.
[ Виж отговора ]
Имаме сдружение и искаме трима от учредителите да излязат - възможно ли е това. [ Виж отговора ]

«Предишни 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Следващи»

Можем ли да Ви помогнем?

Възползвайте се от нашата услуга - безплатна юридическа консултация! Напишете Вашето запитване тук. Нашия екип ще Ви даде безплатна правна консултация в разумни срокове и ще Ви уведоми на посочения от Вас e-mail. Нашата кореспонденция ще бъде публикувана в Консултантската стая за безплатни on-line консултации, като Вашата самоличност няма да бъде известна на читателите: