Български  ENGLISH  SPANISH

Покупки
Потвърждение

Поръчани документи:
Пакети/Документи: 0    Крайна цена: BGN 0.00 

Обадете се на +359 898 741 240 или влезте тук за повече информация.On-line Консултации

Вашите въпроси
Здравeйте,
Баба ми притежава 4 шести от апартамента в който живея със семейството си заедно с нея.Другите 2 шести са на леля ми и майка ми.Имахме уговорка(устна за съжаление)да ми препише нейният дял(на баба ми),а аз да направя ремонт.Сега след като направих ремонта тя се отказа от обещанието си.Как мога да си върна парите от ремонта за който имам документи.И може ли тя по законен начин да ме изгони?
Благодаря Ви предварително!
[ Виж отговора ]
при дарение на имот когато дареният почине кои остават наследници [ Виж отговора ]
Здравейте!Мъжът ми има ЕТ и има затруднения при изплащане на задълженията си към фирмата-доставчик.Ясно ми е,че отговаряме солидарно с цялото си имущество,но дали ще бъде засегнато имуществото на сина ни,който е пълнолетен ако се стигне до съдебен спор?Благодаря Ви предварително! [ Виж отговора ]
Здравейте,
Моля да ми отговорите,може ли ЕТ да се води на две лица.Благодаря ви предварително.
[ Виж отговора ]
Моля за Вашата правна консултаця! Наскоро се ожених,но се разболях тежко а съпругата ми е бременна в 5-я месец, въпроса ми е каква част от наследството ми ще наследи бременната ми съпруга, ако почина преди раждането на детето ни при наличието на живи майка и сестра от моя страна? Предварително Благодаря! [ Виж отговора ]
Здравейте,
Моля да ми отговорите, каква степен на сватовство съществува между мен и братът на починалият ми съпруг/мой девер/. Работя в общинска администрация и е необходимо да подам декларация по чл.12,т.2 във връзка с чл.14 от Закона за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси.
На тази длъжност съм от 1996г., а деверът ми е кмет на населеното място от 2007г. Като вдовица с две деца/ученик и студент/, защитена ли съм по някакъв начин от съкращение. Предварително Ви благодаря!
[ Виж отговора ]
Здравейте,
Моля да ме насочите относно следното:
Ако имаме основана фирма, чийто капитал е 100 % собственост на друга наша фирма и сега желанието ние да се отдели дъщерната като самостоятелна , със свой капитал и свое МОЛ какво трябва да се предприеме?
[ Виж отговора ]
Здравейте!
През м.август 2008 си купихме жилище, което имаше акт 14. От тогава насам обаче строителя работи много бавно или почти нищо не прави и даже през последния месец не отговаря на телефона си, т.е е неоткриваем. Срока за издаване на сградата по договор е през м. януари 2009г., но явно това няма да се случи. Какви действия могат да се предприемат срещу него?
Предварително благодаря!
[ Виж отговора ]

«Предишни 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Следващи»

Можем ли да Ви помогнем?

Възползвайте се от нашата услуга - безплатна юридическа консултация! Напишете Вашето запитване тук. Нашия екип ще Ви даде безплатна правна консултация в разумни срокове и ще Ви уведоми на посочения от Вас e-mail. Нашата кореспонденция ще бъде публикувана в Консултантската стая за безплатни on-line консултации, като Вашата самоличност няма да бъде известна на читателите: