Български  ENGLISH  SPANISH

Покупки
Потвърждение

Поръчани документи:
Пакети/Документи: 0    Крайна цена: BGN 0.00 

Обадете се на +359 898 741 240 или влезте тук за повече информация.Въпроси и отговори

Въпрос Дата на публикуване
Здравейте,имаме регистрирано сдружение по ЗЮЛНЦ, от документите имам решение на съда и булстат карта.Необходимо ли е друго вписване и къде? Възможно ли е лица от УС да се осигурява в Сдружението. Благодаря ВИ Сряда 15.10.2008 @ 07:19 PM

СНЦ са два вида: за осъществяване на обществено полезна дейност и за осъществяване на дейност в частна полза. След регистрацията на СНЦ за осъществяване на обществено полезна дейност, за да може да извършва своята дейност, то трябва да се впише в специален регистър към Министерство на правосъдието. Съгласно ЗМИП има 4-месечен срок от регистрацията да изготвите и приемете вътрешни правила за контрол и предотвратяване изпирането на пари, които трябва да съгласувате с Агенцията за финансово разузнаване към Министерство на финансите.

По отношение на членовете на УС – могат да се осигуряват чрез сдружението, стига да не се осигуряват на друго основание, но този въпрос е от компетенциите на счетоводителите, с които работим, но за съжаление те не дават безплатни консултации.

 

Консултант

<<Обратно в консултантската стая