Български  ENGLISH  SPANISH

Покупки
Потвърждение

Поръчани документи:
Пакети/Документи: 0    Крайна цена: BGN 0.00 

Обадете се на +359 898 741 240 или влезте тук за повече информация.Въпроси и отговори

Въпрос Дата на публикуване
Със съпругът ми се разделяме по взаимно съгласие. Аз подписах документа, изготвен от адвокатът му, в който беше отбелязано, че никоя от страните няма никакви претенции за движимо и недвижимо имущество. Деца нямаме, а имуществото, което всеки от нас притежава е придобито преди брака. Подадена беше молба и назначено дело. От адвокатката, наета от съпругът ми, беше поискано да представя удостоверение за родствени връзки. На въпросът ми към нея за какво е този документ, тя отговори, че се изисква от съдебният състав още преди първото разглеждане по делото.
Въпросът ми към Вас е: Имат ли право да искат от мен това удостоверение и трябва ли да го представя преди да е започнало делото?
Благодаря Ви предварително за отговора.
Петък 21.11.2008 @ 06:17 PM

Здравейте, ако двама съпрузи се развеждат и укрият от съда , че имат деца, то съдът ще одобри едно споразумение без да се произнесе по родителските права и издръжката.

Компетентният районен съд трябва по всеки развод да иска точно такова Удостоверение за родствени връзки, да се види, че наистина нямат деца.

При това Удостоверението за родствени връзки се издава в деня на подаване на молбата до отдел ГСАО в съответната община.

 

Консултант

<<Обратно в консултантската стая