Български  ENGLISH  SPANISH

Покупки
Потвърждение

Поръчани документи:
Пакети/Документи: 0    Крайна цена: BGN 0.00 

Обадете се на +359 898 741 240 или влезте тук за повече информация.Въпроси и отговори

Въпрос Дата на публикуване
Здравейте
Имам сериозен проблем.
Приживе баща ми тегли кредит за 8000лв., сега ние разбираме че той не е изплащал кредита.Той беше човек 1 група инвалид с придружител беше болен от туберколоза и никога не е работил през последните му 5-7 години.
В банката ни казват че е изтеглил парите съвсем законно.Работил е в строителна фирма "Еврокомерс".Няма нищо такова изтеглил е заема с фалшиви документи.Осъден е вече преди 1година .Той приживе се отказа от наследството на баща си и сега няма нищо какво да му вземат,но искат от мен и сестра ми да връщаме парите като негови наследници.Кажете ми моляви се какво може да се направи.Как може да отпускат на човек инвалид и болен от туберколоза кредит с трудов договор в строителството.Ще се радвам да ми отговорите.
Вторник 09.12.2008 @ 05:12 PM

Вие трябва да прецените дали в наследствената маса има достатъчно имущество за покриване на задълженията. В случай че наследството е недостатъчно имате два варианта или да приемете наследството по опис (, за което имате 3-месечен срок от откриването му) или да направите отказ от наследство.

Консултант

<<Обратно в консултантската стая