Български  ENGLISH  SPANISH

Покупки
Потвърждение

Поръчани документи:
Пакети/Документи: 0    Крайна цена: BGN 0.00 

Обадете се на +359 898 741 240 или влезте тук за повече информация.On-line Консултации

Вашите въпроси
Здравейте,
Искам да създам продуцентска къща или компания, която ще се занимава с интернат продукции.
Неми е ясно само каква фирма трябва да регистрирам (ет,оод,ад,еоод или др.)
Ако имате някакви познания в тази област ще се радвам да ги споделите и когато поставя старт на проекта ми
ще се възползвам от вашите услуги и вашият опит.
[ Виж отговора ]
Zdraveite.imam ET ot 1997 god.predmetana deinost e mejdunaroden trnsport.bih iskal da se vazpolzvam ot va6ite uslugi za registracija na podhodja6ta forma na firmata mi za prodajavane na sa6testvuvaneto i na pazara. [ Виж отговора ]
Здравейте!
Имам такъв въпрос: свкъра ми има регистрирано ЕООД от 1995г. От самата си регистрация, дружеството не е извършвало дейност, но не е закрито в търговския реистър. Сега имаме нужда да регистрираме ООД двамата с мъжа ми. Удачно ли е да пререгистрираме ЕООД-то на свекъра в ООД, да станем 3-ма съдружници, след известно време свкъра да прекрати съдружието си с нас, т.е. да останем само 2-мата и да преименоваме дружеството. Идеята ни е, че искаме да започнем дейност, за която ще закупим активи и искаме да ползваме булстата на съществуващата фирма, както и внесения преди 5 хил.лв. капитал. Като цена и време това може ли да е по-изгоден вариант от откриването на едно ново ООД?
Благодаря предварително за скорощния Ви отговор!
[ Виж отговора ]
Zdraveite,
Iskam da si registriram EOOD.
Az imam edno EOOD, moga li da si registriram vtoro.
[ Виж отговора ]
Моля, обяснете ми какво трябва да се направи с фирмата ми ЕТ, която формално е действаща, но няма никаква дейност от 10 години. Желанието ми е да се прекрати съществуването и. [ Виж отговора ]
На 50 години съм и съм квалифицирана детска учителка с 25 години стаж.От 4 месеца съм безработна и скоро получих покана за работа в Ирландия в семейство на рускиня и ирландец да се грижа за тяхното дете.Препоръчали са ме мои родители-клиенти от Москва ,чиито деца обучавах през лятото.Условията са 500 Е заплата ,храна и сам.стая в дома и двупосочен билет веднъж в годината до България.Тези хора са ми непознати и не ми дават много данни за това ,какво работят и какви са техните интереси. Моите притеснения са дали всичко е така ,както го пишат?!Нямам договор,а и те не предлагат такъв и не зная дали да приема? Те бързат да замина понеже имат нужда от помощ.Посъветвайте ме какво да направя за да съм спокойна ,че няма да попадна в капан и как и към кого да се обарна в случай ,че злоупотребяват с мен и моите възможности?!
Сърдечно благодаря
[ Виж отговора ]
Здравейте!
Аз съм управител на ЕТ с търговска дейност. Налага се да прехвърля фирмата на съпругата ми. Интересува ме как най- бързо да стане това, свързано с най- малко разходи. Какво трябва да направя и какви документи е необходимо да подготвя?
Предварително Ви БЛАГОДАРЯ за оказаното съдействие!
[ Виж отговора ]
Здравейте,
Как да се процедира когато ще се регистрира ООД, в което има и чуждестранни граждани / управителя е български гражданин /.
[ Виж отговора ]

«Предишни 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Следващи»

Можем ли да Ви помогнем?

Възползвайте се от нашата услуга - безплатна юридическа консултация! Напишете Вашето запитване тук. Нашия екип ще Ви даде безплатна правна консултация в разумни срокове и ще Ви уведоми на посочения от Вас e-mail. Нашата кореспонденция ще бъде публикувана в Консултантската стая за безплатни on-line консултации, като Вашата самоличност няма да бъде известна на читателите: